Skihelm met vizier kopen

Skihelm met vizier kopen? Het gebruik van skihelmen op de pistes is de laatste jaren explosief toegenomen! Bijna iedereen draagt tegenwoordig een helm en je zou verwachten dat de hoeveelheid zware ongevallen op de pistes daardoor flink zijn afgenomen. Een onderzoek van de New York Times komt echter met een compleet ander verhaal!

Vroegah, toen de lucht nog schoon en seks nog vies was, stonden eigenlijk alleen de kleine kinderen met een helm op de piste omdat het merendeel er niet mee gezien wilde worden. Je kan natuurlijk veel beter de inhoud van je hersenpan uitsmeren op een rots dan dat je rondloopt in iets wat je vrienden niet cool vinden! Gelukkig begint de gemiddelde wintersporter verstandig te worden en worden er steeds meer helmen gedragen. De hoeveelheid hersenbeschadigingen zal wel flink afnemen, toch?

Fout! Uit het onderzoek van de New York Times blijkt dat het sterfte cijfer en de hoeveelheid hersenbeschadigingen in de afgelopen 10 jaar niet is afgenomen, terwijl het helm gebruik is verdrievoudigd. 70% van de wintersporters draagt tegenwoordig een helm maar het lijkt weinig effect te hebben!

Waarom een skihelm met vizier aanschaffen?

De skihelm met vizier heeft een aantal voordelen ten opzichte van de normale skihelm met losse skibril. Wij hebben voor jou hieronder een aantal voordelen op een rijtje gezet:

Doordat je geen skibril meer over je skihelm hoeft te doen, heb je een goed en breed uitzicht. Dit komt doordat je geen last meer hebt van het frame van de skibril. Met een helm met vizier heb je alles in één. Daardoor sluit alles goed op elkaar aan.
Met een skibril kan het voorkomen dat je vizier beslaat.

Wanneer je een skihelm met vizier hebt, zal dit niet snel gebeuren. Dit komt doordat er nu meer ruimte is voor ventilatie dan met een bril.
Draag je een bril? Dan zijn skihelmen met vizier ideaal! Met deze skihelm vizier kun je gewoon je bril ophouden. Dit is veel gemakkelijker dan met een skibril. Dan lukt het vaak niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *